Plaklettersdeal

Vanaf nu is het wel heel erg makkelijk geworden om stickers voor je auto, boot, scoreborden, motor, etalage, openingstijden, reclamebord, raamteksten, afvalcontainers of wat dan ook te laten maken. Van een eigen gemaakt ontwerp, tot logo's.

Wij voerden reeds opdrachten uit voor honderden tevreden klanten.
Bij ons kan je ook de meest voordelige plakletters bestellen voor alle soorten toepassingen.

Vrijwel alles is mogelijk, in alle kleuren en vormen.

Wij maken gebruik van hoogwaardige apparatuur en vinyl materialen. Daardoor kunnen wij ook onze superkwaliteit garanderen! 

U wil geld besparen door zelf uw belettering te plakken? Ga dan naar ons bestelformulier, op www.plaklettersdeal.nl en zie direct de prijs van uw bestelling.

Bestel uw letters en u krijgt er een eenvoudig te volgen handleiding plakinstructies.

Bij uw bestelling van letters vóór twaalf uur (op werkdagen) worden de letters meestal nog dezelfde dag verzonden. 

Wilt u belettering of belettering met een reclamebord die niet besteld kan worden via ons bestelformulier zoals; logo's, speciale lettertypen, andere kleuren, enz...  of heeft u geen zin om alles in te vullen? Email ons uw wensen en wij zenden u snel een offerte via email of nemen contact met u op.

Voor speciale projecten en/of wensen is het onmogelijk er hier verder op in te gaan wat de kosten en levertijd betreft. Wij willen dit dan ook graag persoonlijk met u bespreken, aarzel niet om contact op te nemen !

 

Uw partner voor het blinderen van ramen!

Vraag naar de mogelijkheden
Glasfolie Friesland
De Turfskipper 14
9005 RH Wergea (NL)

Tel: 06 - 17 38 63 11
E-mail: info@glasfoliefriesland.nl