One Way Vision

One Way Vision.

Gaatjesfolie (One way Vision) is een geperforeerde folie welke met full colour geprint kan worden. Hiermee creëert u een mooie full colour afbeelding voor op uw raam, terwijl u nog steeds vanuit de binnenzijde zicht hebt naar buiten toe.  De diameter van de perforaties is 1.5 mm en met honderd gaatjes per viekante meter. One-Way-Vision is zowel geschikt voor de ramen van uw bedrijfspand, als ook voor de ramen van uw auto of bus. Te bedrukken met tekst of afbeelding. Lichtdoorlatend en eenzijdig blijft de doorkijk behouden.

Wat is een gaatjesfolie?

Gaatjesfolie bestaat uit 2 dunne folies die samengebracht zijn onder temperatuur. De eerste folie op de voorzijde is wit en bedrukbaar en de tweede folie op de achterzijde is zwart. De zwarte zijde is bedekt met een zelfklevende laag die het mogelijk maakt de samengestelde folie op een venster aan te brengen. De vinyl folie is geperforeerd. Het nut van dit product is een venster te kunnen gebruiken als drager van publiciteit, zonder het zicht van binnen naar buiten te verliezen.
One way Vision is een geweldige manier om te adverteren op uw ramen, met behoud van transparantie. De folie met honderden gaatjes per vierkante meter is zeer geschikt om bijvoorbeeld uw logo of een full color op te printen.

Ook passen wij one way vision folie toe op bijvoorbeeld winkelruiten of showrooms.
Wilt u meer informatie over one way vision folie? Neemt u dan contact met ons op!

Uw partner voor het blinderen van ramen!

Vraag naar de mogelijkheden
Glasfolie Friesland
De Turfskipper 14
9005 RH Wergea (NL)

Tel: 06 - 17 38 63 11
E-mail: info@glasfoliefriesland.nl